Nádas György
 

Nádas György

 

Nádas György

Karinthy-gyűrűs és Erzsébet díjas humorista

 

1982-ben vált egy csapásra az ország kedvencévé Nádas György, amikor a második Humorfesztiválon Markos Györggyel átütő erejű párost hoztak létre, és győztek. Óriási sikert arattak, az általuk képviselt szókimondó, időnként nyers, mégis finoman kidolgozott humorral. Hofi Géza távozása után a Mikroszkóp Színpad még abban az évben szerződtette Nádast. Ettől kezdve a Rádiókabaré minden műsorában fellépett. Később Boncz Gézával  alkotott párost. Rádiós és televíziós fellépéseivel milliós rajongótábort szerzett.

Nádas György aktívan zenélt is. Előbb a Woods, majd az Aladdin és a Skodalámpa nevű formációban basszusgitározott.

Az 1992 óta önálló műsoraival szórakoztatja a közönséget. 2011-től a Mikroszkóp Színpad megszüntetéséig a Mikroszkóp Színpad művészeti vezetője.

2014-ben nagy sikerű emlékestet rendezett néhai barátja Boncz Géza hetvenedik születésnapja alkalmából, Szegeden.

2014 őszén bemutatta egész estés kabaréját is “Szép volt fiúk!” címmel, amely 2015-ben az NL Management szervezésében országos turnéra indult.

 

Önálló műsorok:

„Nézetem szerint” prózai műsor30 perc

Állandóan frissülő, garantáltan humoros és szórakoztató. A klasszikus konferansz és stand up stílusát vegyíti, napi aktualitással és eleganciával fűszerezve.

„Engem nem lehet elfelejteni” nosztalgikus énekműsor – 30 perc

Nádas György édesapja, néhai Nádas Gábor zeneszerző slágereiből összeállított énekműsor. Az idősebb generáció nagyon kedveli a műsort, egy ország ismeri és énekli együtt a dalokat: „Kicsit szomorkás a hangulatom”, „Engem nem lehet elfelejteni”, „Szeretni kell”.

„Ahogyan mi látjuk” a Nádas – Nádas duó közös műsora60 perc

A produkcióban a muzsika is helyet kap a prózán kívül. Nádas György és fia Nádas Gábor Dávid, – aki a 2013-as X faktor c. tv műsorban tűnt fel, majd a 2014-es, Ki Mit Tube’ tehetségkutató versenyben, mint TrueBadÚr ért el jelentős sikert – együtt szórakoztatja a közönséget. A stand-uptól a kabarén keresztül a generációk közti különbségeket és együttműködést boncolgatják sok öniróniával.

 

Egész estés színházi produkció:

„Szép volt fiúk! „ – Nádas kabaré

Közreműködők: Heller Tamás, Berkes Gabriella, Fésűs Nelly, Gesztesi Máté, Nádas Gábor Dávid

 

Megrendelés:

Telefon: +36 30 9345947

E-mail: info@standupfutar.hu

Stand Up Futár műsoriroda, műsorszervezés Bemutatkozás Humorista rendelés Tehetségkutató Kapcsolat VTN