Nádas Gábor
 

Nádas Gábor

Hogy kicsoda Nádas Gábor Dávid? Hát nem hallották még üstökösként szárnyaló népszerűségét elsuhanni éjszaka az ablakuk alatt?

 

Nádas Gábor

Hogy kicsoda Nádas Gábor Dávid? Hát nem hallották még üstökösként szárnyaló népszerűségét elsuhanni éjszaka az ablakuk alatt? Nem vették észre azt a dicső csillogást az égen, ami születése napján történt (és ami mint később kiderült, a Nap volt)? Még nem hallották volna, ahogy mindenki áhítattal az ajkán azt rebegi: „Nádi”?

Nos, ha nem hallották, az csupán azért lehet, mert nincs is így. Ő egy teljesen friss, pályakezdő (saját állítása szerint) színész-humorista-író-énekes-keverék.

Sokáig próbált kitörni apja árnyékából, de végül az ősi tibeti mondás szerint járt el: ha nem tudod őket legyőzni, állj be közéjük!

2014-ben TrueBadÚr nevű zenés paródiaformációjukkal bejutottak a Ki Mit Tube verseny döntőjébe, azóta a Rádiókabaré rendszeres fellépője, zenés paródiáit pedig még most is gyártja…a következő már mindjárt kész lesz, becsszó, már csak az utómunka van hátra!

Megrendelhető 40 perces önálló műsora, igény szerint TrueBadÚr zenékkel fűszerezve, avagy azoktól mentesen, valamint 60 perces apa-fia számuk édesapjával, Nádas Györggyel!

Megrendelés:

Telefon: +36 30 9345947

E-mail: info@standupfutar.hu

Stand Up Futár műsoriroda, műsorszervezés Bemutatkozás Humorista rendelés Tehetségkutató Kapcsolat VTN