Maksa Zoltán
 

Maksa Zoltán

Maksa Zoltán az 1982-es Humorfesztiválon tűnt fel 20 évesen.

 

Maksa Zoltán

Karinthy-gyűrűs humorista

Maksa Zoltán az 1982-es Humorfesztiválon tűnt fel 20 évesen. Igaz, először szerzőként, majd Nagy Bandó András bíztatására előadóként is „megmérettetett”, legendás bajsza mögötti állandó mosolyával, közvetlen humorával gyorsan a közönség kegyeibe férkőzött. Igazi áttörést az 1990-es Humorfesztivál fődíja és a Maksa Híradó 1991-es elindulása jelentett számára.

Immár 33 éves pályafutása alatt 12, egyenként közel másfél órás előadóestet írt meg és játszott országszerte nagy sikerrel, 81 Maksa Híradót, száznál is több kabaréjelenetet és egyéb televíziós szereplést jegyzett, s hogy 53 évesen is töretlenül hisz a humor, a nevetés gyógyító erejében, bizonyítja vadonatúj estje, az „Apám megmondja!”, mellyel 2015-ben indul országjáró turnéra.

Műsorán még:

  • „Öninterjú”, az 50. születésnapra készült, rengeteg sztorival, háttéranyaggal fűszerezett „intim” standup előadóest egy évtizedeken átívelő pálya örömeiről, kudarcairól, őszintén, mint mindig, 80 percben…
  • „Konyhashow”, Hofi Géza emlékére íródott másfél órás igazi színházi produkció díszlettel, jelmezzel, kellékekkel, melyben Zoltán egy étterem konyhájában mosogató fiatalembert alakít, aki napi munkája közben nem felejt el rácsodálkozni az őt körülvevő őrült világra…
  • „Best of Maksa”, a humorista kedvenc saját kabarészámai, standup szövegei, előadás-részletei a humor szinte valamennyi ágából. Műsoridő megegyezés szerint.

Megrendelés:

Telefon: +36 30 9345947

E-mail: info@standupfutar.hu

Stand Up Futár műsoriroda, műsorszervezés Bemutatkozás Humorista rendelés Tehetségkutató Kapcsolat VTN